Als het de mooiste van Nederland moeten zijn…

Onze Ballondecoraties, als het de mooiste van Nederland moeten zijn……
De mooiste en leukste ballondecoraties van Nederland worden door ons gemaakt en dit blijkt bij tal van activiteiten/festiviteiten.

Niet voor niets laten diverse landelijke winkelketens, zelfstandige MKB-ondernemingen, sportverenigingen en tal van particulieren de ballondecoraties door ons produceren. Aangepast naar een bepaald onderwerp, maken wij iedere ballondecoratie weer tot een ware belevenis! Wij zijn een jonge creatieve en dynamische onderneming, gevestigd in Enschede/Hengelo waarbij we ons met specialisme richten op zowel de zakelijke markt als verzorging van decoraties voor privé doeleinden.

Klik op één van de onderwerpen in dit menu en u ziet diverse foto’s van onze producties. Een leuke ballondecoratie geeft elk openingsfestijn meer uitstraling en is hedentendage bijvoorbeeld niet meer weg te denken bij jubilea, geboortes, bruiloften en menig ander festiviteit, waarbij wij ons onderscheiden door de professionele aanpak en perfecte uitstraling van de hoogwaardige ballondecoraties. Ook het aankleden van complete winkelcentra is voor ons een échte uitdaging.

Waar ook in Nederland voeren wij de decoraties zelf uit en geven een enorme inspanning en persoonlijke aandacht aan de uitvoering. Bekijk onze foto’s op deze site bij elk hoofdstuk om tal van decoratiemogelijkheden te bekijken. Heeft U zelf een ander idee? Laat het ons dan weten zodat we de technische uitvoering hiervan voor u kunnen bewerkstelligen. Vergelijk de prijzen en bel of mail ons voor meer informatie, op welke wijze wij ook uw ballonactie tot een betaalbaar succes kunnen maken!

Klik hier voor onze nieuwe PDF-folder.
folder2