Ballonwedstrijden

Ballonnen als het de lucht in moet….

Wilt u een ballonwedstrijd organiseren, dan kunnen wij dit vanzelfsprekend compleet verzorgen. Ballonnen worden dan door ons gevuld met het onbrandbare heliumgas, welke overal gebruikt mag worden.

Het verzorgen van complete ballonevenementen is voor ons dan ook “peace of cake”. Bij een schoolevenement door kinderen massaal ballonnen oplaten, bij productintroducties, of openingen ballonnen gevuld met heliumgas of gevuld met lucht uitdelen aan het winkelend publiek of het oplaten van ballonnetten gevuld met honderden ballonnen bedrukt of onbedrukt. Bij het gebruiken van de z.g. “Balloon-release” kan het startsein bij een Marathon door de deelnemers zeker niet gemist worden!

Ballonwedstrijd en weersomstandigheden;

Indien de (weers)omstandigheden aanleiding geven dat (delen van) producten niet, of niet geheel, uitgevoerd dan wel geleverd kunnen worden heeft Rara  te allen tijde het recht (delen van) de werkzaamheden, op een andere wijze uit te voeren in verband met veiligheid en uitvoerbaarheid. Bij harde regen of wind zullen helium gevulde ballonnen niet of nauwelijks de lucht ingaan. Warmte/zonlicht hebben onvermijdelijk invloed op de levensduur van ballonnen. De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het eventueel aanvragen van vergunningen (indien dit volgens een plaatselijke verordening  eventueel noodzakelijk is) tenzij anders vermeld.

Let op ! Standaard formaat heliumballonnen zweven maximaal 10 – 12  UUR.
Alle door ons geleverde ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar!

Klik hier voor de prijzen.