Ballonwedstrijden/Oplatingen

Als professioneel ballondecorateurs  willen ook wij verantwoord omgaan met “Milieu en Dier”

Wij gebruiken enkel en alleen 100% biologisch afbreekbare ballonnen van hoge kwaliteit.          Deze ballonnen bevatten geen gifstoffen in tegenstelling tot de goedkopere ballonnen die worden aangeboden door “snel verkopers”

Onze wereldwijd bekende leveranciers zijn Qualatex en Sempertex. 

Uit het oogpunt “Milieu” staan wij achter het standpunt om geen ballonoplatingen te verzorgen met plastic lintjes of andere niet organische producten en ook geen grote cluster oplatingen. Uit onderzoek is gebleken dat enkel de goedkopere ballonnen schade aan milieu en dier kunnen verrichten daar deze met chemische stoffen zijn bewerkt. Ook het niet professioneel laten vullen van ballonnen kan impact hebben hierop.

Laat uw ballonnen hiervoor dus altijd vullen door een professional.

Onze ballonnen zijn dus NIET giftig!!!

Ondanks het feit dat onze ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn verzoeken wij u om verantwoord om te gaan en zorg te dragen dat de geliefde ballon geen zwerfafval wordt en gebruikte ballonnen bij het huisvuil te deponeren en NIET bij plasticvuil.

Folieballonnen worden wel gemaakt van PLASTIC en deze leveren wij altijd met een gewicht waardoor deze niet weg kunnen vliegen en eventueel schade kunnen veroorzaken aan het milieu en of dieren.