Helium

 

JUMBO Ballonwedstrijd Gasflessen

Heliumgasvulling

Heliumgas is een onbrandbaar gassoort welke overal gebruikt mag worden voor het vullen van ballonnen. Dit heliumgas is soms moeilijk verkrijgbaar aangezien het momenteel zeer schaars is. Derhalve hebben wij dit heliumgas meestal wel op voorraad om gevulde ballonnen zeer snel te kunnen leveren en geen “nee” hoeven te verkopen. Vraag ons echter tijdig naar de mogelijkheden ! Ook indien u maar enkele ballonnen gevuld met lucht of helium wenst kunnen wij u van dienst zijn. (kijk verder ook het hoofdstuk info)

Wij gebruiken enkel en alleen 100% biologisch afbreekbare ballonnen van hoge kwaliteit.          Deze ballonnen bevatten geen gifstoffen in tegenstelling tot de goedkopere ballonnen die worden aangeboden door “snel verkopers”

Onze wereldwijd bekende leveranciers zijn Qualatex en Sempertex.

Uit het oogpunt “Milieu en Dier” staan wij achter het standpunt om geen ballonoplatingen te verzorgen met plastic lintjes of andere niet organische producten en ook geen grote cluster oplatingen. Ondanks het feit dat onze ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn verzoeken wij u om verantwoord om te gaan en zorg te dragen dat de geliefde ballon geen zwerfafval wordt en gebruikte ballonnen bij het huisvuil te deponeren en NIET bij plasticvuil.

Folieballonnen worden wel gemaakt van PLASTIC en deze leveren wij altijd met een gewicht waardoor deze niet weg kunnen vliegen en eventueel schade kunnen veroorzaken aan het milieu en of dieren.