Springkussenverhuur

De mooiste springkussens zijn bij ons te huur!

Vraag vrijblijvend onze prijslijst aan per mail of via onze Facebook Pagina

springkussen-haai-met-playground2017-01-08_10.57.30[1]2017-01-08_10.53.24[1]

springkussen-disco  sprinkussen-kasteel

* Ontdek o.a. de mogelijkheden met b.v. het   DISCOTIME SPRINGKUSSEN ! 

* KOETJE BOEH ! Een fantastisch leuk “open-overdekt” springkussen in de vorm van een koe

* Het Disco-time Springkussen met een diameter van 5  x 5 meter, welke binnenin voorzien is van een mooie lichtshow en een perfect  ingebouwd soundsysteem, waarbij u zelf de keuze maakt uit de eigen muzieksoort door het insteken van een eigen geheugenkaart via MP3, SD-kaart, USB of zelfs rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon te bedienen is. Een regelrechte “eyecatcher” voor jong en de wat ouderen. Bij het horen van de discogeluiden krijgt u vast en zeker ook een lichte drang op de ongekende bas sound in het systeem, het springkussen even uit te proberen. Het soundsystem en de discolampen zijn vanzelfsprekend “VEILIG” ingebouwd en kunnen door de deelnemers tijdens het springplezier niet geraakt worden.  Bestel tijdig, voordat ie weer bezet is !

KOETJE BOEH  !!

*Een fantastisch leuk “open-overdekt” springkussen in de vorm van een koe, formaat 4 x 5 meter, eenvoudig in een tuin te plaatsen of bij elk ander evenement. De bovenzijde is dicht zodat bij eventueel mindere weersomstandigheden het springkussen toch benut kan worden.

 

Bel of mail ons voor uw vroegtijdige reservering; Tel: 0618432040 of mail naar info@rara-ballondecoraties.nl www.rara-ballondecoraties.nl Meer weergeven springkussen